Wästgöta Tak & Måleri är del av Wästgöta Entreprenad AB

Vi är ett gediget Tak och Måleri företag med säte i Göteborg! Våra takläggare och målare har lång erfarenhet från takläggning och utvändiga måleriarbeten. Vi har varit verksamma i över 10 år och har goda referenser och kundbetyg.
Behöver du hjälp med takarbeten? Kontakta oss på Wästgöta Tak & Måleri för professionella taklösningar.
Vi erbjuder omläggning av gammalt tak, läggning av nytt tak, takreparationer, montering av kompletta takavvattningssystem dvs. hängrännor och stuprör, montering av takfönster, byte samt renovering av ventilationshuvar, skorstensplåtar samt övriga plåtarbeten på tak. Vi erbjuder även byten av träfasad med eller utan tilläggsisolering samt fasadmålning.

Våra mål & visioner

Vår ambition är att vara den personliga byggföretaget där vi skapar kultur och gemenskap inom bolaget och bland våra anställda. Våra kunder skall känna trygghet i att anlita oss och få högsta kvalitet på projektet. Vi har som mål att vi skall överträffa oss själva inom vårt arbete men det främsta målet är att är att vara det självklara valet för våra kunder och att ständigt kunna erbjuda bättre lösningar, det senaste inom byggnadsteknik, material, kvalité, trygghet, och allt detta med ett miljötänk och på ett miljömedvetet sätt. Vår vision är att vi tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetsparter “växa för en hållbar framtid”. Med detta begrepp syftar vi på att utöka våra tjänster, utöka våra marknadsandelar, att ständigt förbättras inom arbetsmiljö och att växa stadigt samt erbjuda våra tjänster till fler framtida kunder. Våra värderingar är att sträva efter att våra kunder upplever oss och våra tjänster / produkter kvalitativa miljövänliga lättillgängliga samt tid och pengabesparande. Vi vill frigöra tid åt våra kunder genom våra erbjudanden och helhetslösningar med en kontakt och en faktura oavsett antalet underentreprenörer / leverantörer.
VÅR MOTTO ÄR “VI ANSTRÄNGER OSS LITE MERA”